SuperSole

SuperSole har forskjellige typer innleggssåler og kan tilpasset den enkeltes behov: Fra diabetiker- og giktfoten til elitesportsutøveren. Det finnes forskjellige overflater, tykkelser og stivhet til forskjellige behov. Alle såler lages av spesialutdannede fysioterapeuter. Dette gir deg en ekstra sikkerhet for behandling, da den blir utført av en terapeut, som utover spesialviten om føtter, også har inngående kunnskap om resten av din kropp.

Mangen av plagene vi ser i rygg, hofter, knær og ankler stammer fra dine føtter. Man har alltid visst at hvis fundamentet i et hus er skrått eller fyllt av revner, så vil det få konsekvenser for resten av huset. På samme måten kan det være med kroppen. Fotens 26 knokler er fundamentet i kroppen. Er det skjevheter i fundamentet, vil kroppen kompensere lenger oppe. Ut fra denne betraktningen er behandlingskonseptet SuperSole blitt utviklet.

Som regel legges det også opp et treningsopplegg for foten. SuperSole er er en dynamisk såle - dvs. at foten kan bevege seg naturlig (sålen er ikke så stiv at foten "låses" inn i en fast posisjon) . Derfor må foten trenes opp for å oppnå en optimal posisjon - innleggssålen fungerer hovedsakelig som en hjelpemotor. Det er derfor viktig å understreke viktigheten av egeninnsats for et positivt resultat.


 

Kontakt Oss

For timebestilling eller andre henvendelser kan du ringe eller sende e-post.

Telefon: 51 97 27 67
E-post: post@fysioforum.no

Åpningstider:
Hverdager fra 08:00 til 17:00. Fredag fra 08.00 til 16.00.