Fysioforum

Fysio Forum

Fysio Forum ble etablert i 2000 og er en del av Skeiane Helsehus AS hvor både leger, tannleger, fotpleier og fysioterapeuter/manuell terapeuter praktiserer. SUS røntgen, avdeling Sandnes befinner seg også her. På Fysio Forum jobber 8 fysioterapeuter med  driftsavtale.

Fysio Forum er et etablert institutt i Sandnes og jobber tett sammen med ulike spesialister i både kommune og sykehus. Vi har lang erfaring innenfor fysioterapivirksomhet og er faglig oppdatert med det siste nye i vårt fagområde.
shutterstock_255122746_01

Ultralyd scanner

På Fysio Forum har vi nå mulighet til å undersøke muskel- og skjelettplager med Ultralyd scanner.Les mer
KLE_1374

Manuellterapi

Forskning og klinisk erfaring har vist at manuell terapi er spesielt effektivt ved behandling av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Manuellterapeuten undersøker, gir råd og bruker manuelle behandlingsteknikker som gjenoppretter kroppens funksjoner og holder den frisk og funksjonell.

Les mer
KLE_1409

Fysioterapi

Fysioterapi er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. Dette omfatter blant annet manuelle teknikker, øvelser og eventuelt bruk av tekniske metoder som f.eks. TENS (transcutan elektrisk nervestimulering).

Fysioterapeuten er spesialisert på undersøkelse, behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager, som f.eks. sene/muskelbetennelser, idrettsskader og kroniske lidelser. 

Les mer