fysio-forum-logo
Fysioterapi i Sandnes - forebygging og behandling
fysio-forum-logo

Behandlinger

Fysio Forum Fysio Forum ble etablert i 2000 og er en del av Skeiane Helsehus AS hvor både leger, tannleger og fysioterapeuter praktiserer. På Fysio Forum jobber 7 fysioterapeuter som har avtale med kommune og Nav, slik at en her kan benytte seg av rekvisisjonsordningen.

Fysio Forum er et etablert institutt i Sandnes og jobber tett sammen med ulike spesialister i både kommune og sykehus. Vi har lang erfaring innenfor fysioterapivirksomhet og er faglig oppdatert med det siste nye i vårt fagområde.

Vi tilbyr en rekke forskjellige behandlingsformer tilpasset den enkeltes behov.
kle 1346

Idretts Fysioterapi

Vi kan hjelpe deg med forebygging, behandling og rehabilitering av idrettskader.
Les mer
kle 1409

IMS Behandling

IMS - Intra Muskulær Stimulering. IMS involverer bruk av akupunkturnåler spesifikt mot den skadde muskelen, som har blitt forkortet pga. stress
Les mer
kle 1375

Manuell Terapi

En manuellterapeut er en fysioterapeut med videreutdannelse. Forskning og klinisk erfaring har vist at manuell terapi er spesielt effektivt ved behandling av problemer i muskel- og skjelettsystemet.
Les mer
kle 1290

Treningsveiledning

Fysio Forum har en velutstyrt treningssal. Vi tilbyr trening under veilledning som er basert på friskvernstrening og vi tilbyr trening i grupper. Det er mulig å kjøpe treningskort for individuell trening.
Les mer

Kontakt Oss

For timebestilling eller andre henvendelser kan du ringe eller sende e-post.

Telefon: 51 22 84 70
E-post: post@fysioforum.no

Åpningstider:
Hverdager fra 08:00 til 16.00.